Sanitare

Filter

  

Product categories

Product tags

Product Culoare

Product size

  • 0 L
  • 0 S
  • 0 XL
  • 0 XXL
  • 0 XXXL

Showing 1–12 of 780 results

Baia este o componentă esențială a fiecărei case. După o zi lungă de muncă, aici ne îngrijim corpul și ne bucurăm de un duș cald. Petrecem mult timp în această încăpere a casei, prin urmare ar trebui să fie mobilată cu obiecte utile și rezistente. Deco Stil oferă o varietate de sanitare, mobilier de baie, textile pentru baie și accesorii de baie pentru un design mai funcțional al băii. De asemenea, aveți la dispoziție opțiuni eficiente pentru organizarea și depozitarea spațiului din baie.

Aici sunt disponibile seturi de mobilier de baie care se potrivesc cu orice design. De la rafturi de baie care sunt deosebit de utile pentru femei și fete până la dulapuri de baie în care vă puteți depozita accesoriile. O selecție mare de oglinzi de diferite dimensiuni și culori au fost alese pentru dvs. pentru că acestea sunt un accesoriu necesar în baie.
La Deco Stil există și o secțiune de textile pentru baie. Avem la dispoziție o selecție mare de perdele de duș, covoare și prosoape de baie pentru a da un aspect nou băii tale. Coșuri de rufe, săpuniere, seturi de baie, dozatoare de săpun, perii de toaletă, oglinzi cosmetice și multe alte articole de baie la prețuri reduse au fost alese de noi pentru o schimbare totală de look. Utilizați farmecul unui decor liniștit și livrare gratuită direct la ușa dumneavoastră!

Deco Stil
Logo