- 26%

Saltea LAVENDER AIR-FRESH, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, super ortopedica, Grosime 19 cm – 160×190

Stoc epuizat

Already Sold: 11%

Descriere: Dezvoltata de Prestige® impreuna cu specialisti ortopezi, Salteaua Ortopedica Lavender Air-Fresh imbina calitatile ortopedice ale poliuretan elastice Wellform HD®  cu tricot termoregulator, antitranspirant si antialergic de 230 gr/mp pe ambele parti ale saltelei. Salteaua Ortopedica Lavender Air-Fresh este o saltea de 19 cm grosime Fermitate: ferma Compozitie Interioara si Material Husa Hipoalergenicen 1. Tricot cu tratement Lavender, termoregulator, antitranspirant si hipoalergenice de 230 gr/mp pe ambele parti ale saltelei 2. Vatelina cu fibre de 160 gr/mp 3. 18cm Spuma poliuretanica elastica Despachetarea Saltelelor Roluite: Daca salteaua vine rulata, acordati 48 ore pentru o revenire completa la forma initiala.In maxim 10 zile salteaua trebuie desfacuta din folie. Intretinere: Evitati umezirea saltelei. Nu se recomanda curatarea umeda si uscarea cu fierul de calcat. Este recomandat sa protejati salteaua cu o husa. Se recomanda aerisirea zilnica a incaperii si expunerea saltelei la aer curat. Este bine ca saltelele sa fie intoarse o data la trei luni pentru a asigura uzura uniforma,inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare) De ce sa cumperi salteaua Prestige Lavender Air-Fresh: Super ortopedic Durabilitate Calitate Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac   P.S. Pentru un somn de neuitat, va recomandam si achizitionarea unui topper.  

Specification: Saltea LAVENDER AIR-FRESH, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, super ortopedica, Grosime 19 cm – 160×190

Brand

Culoare
Material

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Saltea LAVENDER AIR-FRESH, spuma poliuretanica, reversibila, hipoalergenica, super ortopedica, Grosime 19 cm – 160×190”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Deco Stil
Logo