Cel mai bun scaun de gaming

Dacă petreceți mult timp stând la birou, achiziționarea unui scaun de gaming este o modalitate extraordinară de a avea grija de corpul dv. Dacă vă jucați jocuri video pentru perioade lungi de timp sau dacă lucrați de acasă, aveți nevoie de un scaun de gaming bun pentru a preveni problemele de coloană. Orice gamer adevărat trebuie să aibă un scaun gaming pe măsură.

Cel mai bun scaun de gaming

Top 3 Cel mai bun scaun de gaming

Premium
Scaun Gaming Arozzi Torretta V Negru

Scaun Gaming Arozzi Torretta V2

Înălțime ajustabilă
Cotiere reglabile
Spătar reglabil
Funcția balans

cel mai bun
Scaun gaming Marvo CH Rosu

Scaun gaming Marvo CH-129, Rosu

Spătar rabatabil 180°
Cotiere reglabile 3D
Rotire 360°

Perna suport cervical
New item list
la buget
Scaun pentru gaming Genesis Trit RGB black

Scaun pentru gaming Genesis Trit 600

Iluminare RGB
Tapițerie din material textil
Construcție solidă din metal
Perne lombare și cervicale

La ce specificații sa ma uit la un scaun de gaming?

Ergonomie

Spătarul, brațele, șezutul și regiunea pentru piedestal sau suportul pentru picioare trebuie examinate pentru a stabili dacă scaunul este ergonomic. Cea mai bună opțiune pentru spătar este să alegi un scaun cu spătar reglabil, care trebuie să-ți permită să stai rezemat pe spate, fără să fie necesar să te miști din poziția inițială a șezutului.

Pentru a preveni disconfortul viitor, spatele dumneavoastră ar trebui să poată sta într-o poziție sănătoasă și cât mai confortabilă. Scaunul ar trebui să vă permită să îl reglați astfel încât orice mic disconfort sau senzație de arsură pe care o aveți în zona lombară sau a cefei să dispară. Alegeți un scaun cu pernuțe speciale, cum ar fi pernele pentru regiunea lombară și pentru ceafă.

naturlich.ro%20

Veți aprecia să aveți un loc unde să vă odihniți brațele atunci când jucați jocuri video cu un gamepad, o tastatură sau un mouse. Alegeți un scaun cu brațe tapițate și ajustabile. Aceștia ar trebui să se poată mișca atât pe verticală, cât și pe orizontală. În acest fel, nici umerii și nici brațele nu vor obosi.

În plus, zona șezutului trebuie să fie ajustabilă. Deoarece nu doriți ca genunchii să se sprijine pe marginea scaunului, iar spătarul nu va atinge spatele dacă este prea mare, va trebui să vă aplecați prea mult în față.

Din nou, nu va putea oferi o poziție confortabilă dacă este prea mică. Scaunul ar trebui să vă permită să vă așezați aproape de spătar, cu genunchii puțin mai departe de marginea scaunului și cu partea inferioară a spatelui sprijinită pe el.

Pentru a permite utilizatorului să aleagă o poziție confortabilă, piciorul scaunului trebuie să fie ajustabil. Ca urmare, scaunul pe care îl achiziționați trebuie să poată atinge dimensiuni foarte joase sau foarte înalte.

Țineți întotdeauna genunchii îndoiți la 90 de grade și pe podea. Dacă nu o faceți, fie vă veți forța coloana vertebrală într-o poziție neplăcută, fie veți pune prea multă presiune pe mușchii gambei.

Scheletul scaunului

O structură robustă este necesară pentru cel mai bun scaun de gaming. Verificați cu atenție componentele din care este construit. Pentru spațiile care nu sunt tapițate, producătorii vor folosi cel mai frecvent un plastic dur. Modelele de calitate vor include doar inserții metalice în zonele cheie.

Îmbinările ar trebui să fie verificate mai întâi. Deoarece acestea cedează frecvent primele, începeți prin a vă uita la îmbinarea brațelor. De asemenea, mecanismul care conectează spătarul și zona de șezut trebuie să fie foarte rezistent. Piciorul scaunului trebuie să fie cât mai gros posibil.

Picioarele realizate din metal sunt mai rezistente in timp. Reglarea înălțimii ar trebui să se facă ușor, nu forțat. În caz contrar, mecanismul de ajustare poate înceta să mai funcționeze.

Pentru a preveni zgârierea podelei, luați în considerare un scaun cu roți acoperite cu cauciuc. În cazul unui scaun tip balansoar, acesta trebuie să fie dotat cu zone antiderapante pentru a nu aluneca din poziție.

Materialul pentru tapițerie

Printre cele mai scumpe scaune de gaming se numără cele cu tapițerie din piele. Pielea este un material robust care arată fantastic și adaugă eleganță oricărui spațiu, dar s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru un scaun de gaming.

Acest lucru se datorează faptului că împiedică pielea să respire corect, ceea ce poate duce la transpirație și la o piele pătată, care nu poate fi curățată decât cu un produs chimic special.

Alegeți un scaun din piele numai dacă sunteți sigur că temperatura camerei va rămâne constantă în timp ce vă jucați. Țineți cont de faptul că pielea absoarbe temperatura camerei, ceea ce face ca un astfel de scaun să fie inconfortabil pentru a sta pe el dacă mediul este rece.

Trebuie să fiți atent si la tipul de piele. Nu trebuie sa alegeți niciodată o piele sintetică sau vinil. Cele mai bune tipuri de piele sunt: Bonded Leather, Suede, Genuine, Top Grain, Full Grain.

Scaunul de gaming de top are tapițerie din materiale textile care permite pielii sa respire. Ideal ar fi sa existe mai multe straturi de material. Cea mai bună opțiune este ca cel din interior să fie hypoallergenic, rezistent la umiditate și extrem de durabil, în timp ce cel de la suprafață sa fie din plasă.

Materialul folosit pentru confecționarea pernelor nu trebuie să rețină umezeala sau mirosurile neplăcute. De obicei, spuma poliuretanică este cel mai utilizat material. O altă alegere excelentă este spuma cu memorie, în special pentru pernele lombare și cervicale.

5 Modele scaun de gaming sub 1000 lei

Scaun gaming Kring Battle

Scaun gaming Kring Battle

Șezut din spumă turnată la rece
Perne lombare și cervicale
Brate 4D
Piston clasa 4

Piele ecologică rezistentă la zgârieturi
Scaun gaming Redragon Rampage

Scaun gaming Redragon Rampage

Spătar rabatabil 180°
Piston cu gaz clasa 3
Spătar rabatabil 180°
Scaun gaming Marvo CH

Scaun gaming ROZ Marvo CH-116

Spătar rabatabil și cotiere cu înălțime reglabilă
Rotire 360°
Bază robustă și stabilă

Perne lombare și cervicale
Scaun pentru gaming Genesis Trit RGB

Scaun pentru gaming Genesis Trit 500 RGB

 Iluminare RGB
Spătar rabatabil 150°
Perne lombare și cervicale
Cotiere confortabile
Scaun gaming Aerocool Admiral Champion Red

Scaun gaming Aerocool Admiral Champion

Spătar și înălțime reglabile
Piele artificială și fibre de carbon
Perne reglabile
Cotiere bidirecționale
Spătar și înălțime reglabile

Întrebări frecvente despre Cel mai bun scaun de gaming

Cum alegi scaunul de gaming potrivit?

Regula generală atunci când dorești sa achiziționezi cel mai bun scaun de gaming este ergonomia scaunului. Spătarul acestuia ar trebui să aibă o formă ergonomică, cu un suport lombar adecvat, și ar trebui să se poată înclina fără a mișca șezutul. În plus, cruciale sunt forma și ajustarea pernei pentru ceafa. Brațele scaunului ar trebui să fie mobile atât în înălțime, cât și în lateral, oferind utilizatorului un sprijin real, mai ales dacă folosești un mouse și o tastatură.

Care este diferența dintre scaunele de gaming și scaunele de birou?

Majoritatea scaunelor de birou nu sunt ergonomice, nu iți mențin coloana vertebrală într-o poziție corectă și pe termen lung iți vor provoca mari dureri de spate.

Cât de mult ajută scaunele de gaming la corectarea posturii?

Scaunele de gaming sunt obiecte cu design specializat, cu o structură unică, care garantează un confort deosebit pentru utilizator. Cei cu probleme de mobilitate pot folosi cu succes astfel de obiecte ca instrumente medicinale extrem de utile.

Cât costa un scaun de gaming?

Calitatea materialelor, confortul oferit, greutatea scaunului și simplitatea cu care acesta poate fi reglat sus/jos si fata/spate sunt câțiva factori care pot influența prețurile.
Desigur, cu toții ne dorim să cumpărăm lucruri accesibile și de înaltă calitate, dar știm, de asemenea, că acest lucru nu este realist. Confortul și siguranța noastră primează, astfel că vom investi mai mult pentru a le asigura.

Deco Stil
Logo